22 september 2018
14:00

Rågsveds IF

Referat: Västerhaninge IF - Rågsveds IF

Idag var det inget snack. Seriesegern skulle bara hem till Västerhaninge. Västerhaninge började starkt och redan efter någon minut låg bollen bakom Rågsveds målvakt inskickad av seriens skyttekung Max Forsberg på pass av Freddan.
Västerhaninge dominerade stort, Rågsved skapade nog inte en enda målchans i första halvlek. 2-0 kom genom Vedran på pass av Andrew. Halvtid.
Andra halvlek. Rågsved flyttar upp spelet och Västerhaninge försöker hålla ihop laget. Vedran är tvungen att gå ut i den 60:e efter en huvudskada och in kommer Elvir. Vi bjuds på fotbollsgodis. Freddan till Andrerw, ut till Max på kanten, inlägg efter marken där kommer Elvir och stöter in 3-0 och matchen är i princip klar.
4-0 Västerhaninge broderar sig igenom Max och Tommie fria. Max lägger över bollen till Tommie som lägger in 4-0 i det övergivna målet.
5-0 Tufan får in bollen och Elvir är där och skottar in slutresultatet.
Domaren blåser av matchen och Västerhaninge är därmed klara för division tre . Tillbaka igen i Svenska Fotbollsförbundet efter närmare 20 år. Alla i laget skall ha en stor eloge hur man genomfört säsongen. Tack till föreningen och alla ledare runt laget. Nu återstår två matcher av serien, dom skall vinnas.